Går på Antabus – når kan jeg drikke alkohol?

Hei jeg går på antabust og stoppe i dag siden skal feire 1 år bryllupsdag kan jeg ta meg et glass i morgen da ?

mann/gutt |
25 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta flere dager før man får svar på denne tjenesten. Kontakt oss gjerne på telefon eller chat i åpningstiden for raskere respons.

I henhold til Felleskatalogen kan Antabus har varighet/effekt i inntil tre dager etter inntak. Så for å være på den sikre siden bør du nok vente så lenge som det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen