Har drukket tett i flere dager og prøver å slutte og er redd for helsen min

Er så redd..har drukket tett i flere dager og prøver å slutte og er redd for helsen min

kvinne/jente |
39 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi forstår godt at du er bekymret. Nå vet ikke vi så mye om deg og din situasjon, så det er kanskje litt begrenset hvor mye råd vi kan gi – men vi vil oppfordre deg til å kontakte oss på chat eller telefon for en nærmere prat (åpent hverdager 11-18). Sammen kan vi prøve å komme fram til hva du kan gjøre videre.

Uansett: om du fortsatt ikke har klart å slutte, og du føler at du trenger hjelp, så finnes det hjelp å få. I så fall tipser vi om våre artikler Hjelp til å slutte med alkohol og Hvordan komme i kontakt med hjelpeapparatet? for videre lesning.

For øvrig kan det kanskje være nyttig å prøve å støtte deg på noen du kjenner, samt prøve å sysselsette deg med andre ting i en periode fremover, for å flytte fokuset over på noe annet så lenge det er nødvendig.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen