Er det farlig å blande Aduvanz, Oxycontin og Tramadol?

Tar Aduvanz 50mg hver morgen for adhd. Brakk håndleddet og tar høye doser opioder. 40mg oxycontin og 600mg tramadol, er det farlig å blande disse?

mann/gutt |
22 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, alle spørsmål om legemidler bør diskuteres med legen din.

Derfor er det også vanskelig å svare på dette- men ifølge felleskatalogens interaksjonsanalyse, finner den ingen «farlige» interaksjoner mellom Oxycontin, Tramadol og Aduvanz. Alle disse tre er dog svært avhengighetsskapende, særlig ved høye doser og over tid. Derfor er det viktig at du følger legens anbefalinger og snakker med hen angående bruk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen