Har brukt en del Subutex de siste ukene. 3-4 mg om dagen

Hei. Har brukt en del Subutex de siste ukene. 3-4 mg om dagen. Tok de først i 6 dager, deretter en pause på 2 eller 3 dager. Merket ingen abstinenser da. Igår fikk jeg tak i litt mer, regner med at jeg har nok til imorgen og neste dag. Vil jeg få noen abstinenser etter såpass kortvarig bruk?
Har Vival på resept, 10 mg daglig. Dersom jeg får abstinenser, vil Vival hjelpe? Bruker ikke Vival når jeg tar Subutex. Som sagt er det relativt kortvarig bruk av Subutex. 6 dager, 2-3 dagers pause, og 3 dagers bruk til. Så til sammen 9 dager se site 2 ukene. Mvh Mann 29 år.

mann/gutt |
29 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Dette kan gi deg litt abstinens, ja. Men de vil ikke være veldig kraftige og heller ikke særlig langvarige. Så la si en liten uke med ganske lette abstinenser.

Vival (diazepam) hjelper i den forstand at du blir mindre urolig, får mindre angst og mindre «tankekjør», og trolig sover en del bedre. Vær forsiktig med å bruke Vival i særlig mer enn 10-12 dager i strekk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.