Neseblod etter bruk av kokain

Hei
Har brukt kokain nesten hele tida i ca 2 uker

Nå har jeg vært ca 2 døgn uten og jeg har fortsatt neseblod

Hvor lenge etter større inntak av kokain kan man forvente neseblod

mann/gutt |
22 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Sniffing av kokain kan irritere/skade slimhinnen i nesen og medføre sår som gir blødning. Hvor lenge det varer kommer nok veldig an på i hvilken grad slimhinnen din er skadet, dette kan variere mye fra person til person. Men to dager høres ikke så lenge ut. Hvis det er slik at du styrtblør så og si hele tiden kan det være lurt å oppsøke helsepersonell for en sjekk, men småblødninger går som regel over av seg selv etterhvert som sårene gror og kokainbruken ikke gjenopptas.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.