Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kokain og amfetamin i urinprøve

Hei! Jeg og en venninne tokk kokain for 8 dager siden. Altsa Fredag 21. Juli. Vi tokk kun en veldig liten stripe, muligens 0,1-0,2g. Vi kjøpte en poste med 0,8-1g. Hva er sannsynligheten for at dette vil syns på en urinprøve på Onsdag, altsa 2. August? Jeg tar rustest hos furst, vanlig ruspanel test. Er det sånn at de kan spore det i opp til 2 uker med den? Eller er det ikke mulig med den type test der? Vi tokk såpass lite at jeg virkelig ikke vil kalle det en stor eller medium mengde. Kun en liten, gjør dette det mindre sannsynlig at furst vil finne noe? Og sist hva er muligheten for at kokainen kan være blandet ut med noe annet? Er amfetamin mulig? Eller et annet rusmiddel som sitter lenger i urinen? Kokainen hadde ganske bra effekt, vi er egentlig sånne som aldri får effekt av kokain. Men denne funket faktisk, noe jeg tar som et tegn på at det muligens var ren kokain? (Vi skulle egentlig ikke kjøpe eller ta kokain, men vi fikk feil så vi endte opp med å ta det uten å vite helt hva vi tokk. Men dealeren sa det var kokain etterpå) hilsen jente 16, håper på raskt svar:) og takk på forhånd.

kvinne/jente |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ved vanlig screening av urin vil kokain vanligvis kunne påvises i 2-3 døgn, og opp til en uke ved særlig store inntak. Ved spesifikk analyse kan metabolitten benzoyl-ecgonin påvises i opptil 7 døgn (noe lenger ved store og/eller hyppige inntak).

Ruspaneltest er som regel screening.

Det er dessverre ikke mulig for oss å si noe om risiko for at dere fikk noe annet enn kokain, til det trengs det analyser av det dere tok. Men om det var amfetamin så bør det også være ute av urin etter en drøy ukes tid (kan vanligvis spores i opptil 10 dager).

Du kan lese mer om påvisning av kokain i blod- og urinprøver her. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Fredag 14.juni stenger tjenesten kl 17

Vi beklager eventuelle ulemper