«Blacket» ut på byen. Mistenker at jeg har blitt dopet ned.

Hei, jeg var ute i går på et utested med en venninne og pappa. Jeg vorsa hos pappa og da drakk jeg 1 shot med vodka, 2 cider og 2 rusbrus så spanderte pappa 2 rusbrus på meg når vi var ute. Og jeg husker ikke noe særlig etter det, så jeg blacka ut. Jeg er vandt til å kanskje drikke en flaske med vodka uten å blacke ut så det er unaturlig at jeg blacker ut av det jeg drakk i går. Jeg snakka med venninna mi og pappa tilfelle jeg hadde fått i meg mer enn jeg kunne huske, de sa jeg ikke drakk mer. Så jeg er romlig sikker på at jeg blei dopa. Det var en mann der som er kjent for å dope ned jenter, spesielt unge. I dag har jeg for det meste bare hatt hodepine og lite matlyst fordi jeg er så stressa pga i går. Og det kjennes nesten ut som jeg har feber og jeg ser hallusinasjoner noen ganger. Det ser ut som jeg ser småkryp overalt selvom det ikke er noe der. Jeg skal ringe legen på mandag (i dag er det lørdag) for å ta blodprøver siden mamma sa at hvis det er dop er det i kroppen noen dager. Men jeg er skikkelig engstelig og klarer nesten ikke sove eller spise og jeg kobler ut hele tida så jeg ikke får konstanterer meg om noe.

kvinne/jente |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en ubehagelig opplevelse! Det er fint at du har planlagt å dra til legen for å undersøke dette nærmere, da det som regel er den sikreste måten å finne ut av om man har blitt dopet ned. Samtidig er det slik at enkelt stoffer som brukes i forbindelse med neddoping, også forlater kroppen relativt fort- ofte innen 12-24 timer. I helgene kan du få undersøkt dette hos legevakt.

Mye av det du beskriver kan ligne på vanlig alkoholforgiftning, da spesielt dette med å «blacke ut», samt hodepine og redusert matlyst «dagen derpå». Derimot er det mindre vanlig å ha hallusinasjoner dagen etter man har drukket, med mindre det har vært snakk om et høyt alkoholinntak over lengre tid.

Uansett årsak til disse symptomene, så er det nok fint at du drøfter dette med en lege.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.