Kan det ha vært dop?

Hei. Jeg har vært på landstreff og lurer på om noen kan ha hatt dop i drikken min. Drakk ikke veldig mye alkohol, men alikevel har jeg aldri vært så bakfull som nå. Har en merkelig følelse i hele kroppen litt nummen typ og husker ikke alt fra gårsdagen. I tillegg svimmel og kvalm.
Kan det ha vært dop? Evt hva?

kvinne/jente |
19 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er jo en mulighet for at noen kan ha hatt noe i drikken din. Om det stemmer, og evt. hva, er det kun en urinprøve som kan gi deg svaret på. Vi vil derfor anbefale deg å ta en urinprøve hos lege/helsestasjon for ungdom eller legevakta så fort som mulig om du vil ha svar på dette.

Håper uansett at alt gikk bra med deg! Hør gjerne Podcast-episoden vår » Dopa på byen? Eller bare full? Eller?»  om du vil vite mer om spiking.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.