Er i besittelse av det jeg tror er ecstasy

Er i besittelse av det jeg tror er extasy: formet som ei lys,lys brun ugle og så står ordet Panama . Smaker veeeldig kjemisk så d er nok E. …bare lurte på om dere har vært borti denne???

mann/gutt |
28 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette kan være ecstasy, i alle fall om man baserer seg på tilsvarende beskrivelser som sirkulerer på nett. Samtidig er det aldri helt sikkert hva som er det faktiske innholdet i slike tabletter, og både aktive virkestoff, styrke og innhold kan variere mellom det som tilsynelatende ser ut som to identiske produkter. Det sikreste vil være å få dette stoffet testet, enten gjennom et eget test-kit eller ved Rusopplysningens analysetjeneste.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.