Hva vil 50 paralgin forte,30 stilnocht og vin gjøre med kroppen.. hvor fort vil døden, om den gjør, inntre ??

Hva vil 50 paralgin forte,30 stilnocht og vin gjøre med kroppen.. hvor fort vil døden, om den gjør, inntre ??

kvinne/jente |
53 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det kan ta opptil flere virkedager å få svar på denne tjenesten. Ved umiddelbar fare for liv og helse ring nødnummer 113 eller legevakt 116 117. Vi anbefaler også å kontakte Giftinformasjonen på telefon 22 59 13 00 – det er døgnåpent.

Dette er en type spørsmål vi ikke har anledning til å svare på. Det er både fordi vi ikke kan gi veiledning i hvordan man kan avslutte livet sitt, men også fordi vi ikke er helsepersonell og dermed ikke kan vite svaret sikkert. Selv når det kommer til større mengder medisiner og alkohol vil indivuelle forskjeller og toleranse ha noe å si for både effekt og virketid.

Om det er slik at du ønsker å dø, anbefaler vi sterkt at du snakker med noen om dette. Det er mulig å få hjelp selv om livet fremstår uutholdelig og tungt. Du må gjerne snakke med legen din slik at du kan få hjelp til å være deg. Her kan du lese mer om hvordan det er mulig å hjelp.

Både Mental helses hjelpetelefon på telefon 116 123 og Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40 er døgnåpne tjenester som gjerne tar i mot deg og de vonde tankene dine.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.