Hva kan jeg bruke i steden for Xanax?

Hei, jeg har prøvd en type rus som heter Xanax og det var veldig gidt og fin følelse men det blir sikkert som en rusmiddel når jeg bruker den på den måten. Får alltid lyst på mer av det, har lyst å få en anen ting som kan gi meg samme følelse bare litt mer trygger og ikke rus. Hva kan jeg prøve?

annet |
15 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Xanax er et reseptpliktig legemiddel i gruppen benzodiazepiner. Hovedårsaken til at benzodiazepiner er reseptbelagt er fare for tilvenning og avhengighet. Vi kjenner ikke til andre ting du kan ta som vil gi tilsvarende effekt uten at du må ha resept og/eller at det er fare for tilvenning.

Les mer om avhengighet i artikkelen under.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.