Kan hasj påvirke noe med utseendet ditt?

Hei!

Jeg bare lurte på om hasj kan påvirke noe med utseende ditt. Feks hår på armene osv…

kvinne/jente |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke kjent med at bruk av hasj skal ha noen nevneverdig innvirkning på utseendet, i hvert fall ikke i form av hår på armene eller lignende. Man kan kanskje si at hasjbruk i noen tilfeller kan påvirke utseendet indirekte – f.eks. om du har en periode med dårlig søvn som følge av hasjbruk, vil du for eksempel se trøtt ut. Eller for eksempel er det også noen som spiser mye mat når de røyker hasj, og kanskje også reduserer aktivitetsnivået – om dette skjer regelmessig, er det mange som opplever å legge på seg etter hvert.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.