Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kan jeg bråslutte med Oxynorm etter en uke?

Hei. Jeg er innlagt på sykehus og Jeg har nå gått på oxynorm 2,5 intravenøst 5-6 ganger om dagen i en uke. Jeg trappet ned på dette i desember etter å ha gått på det i 2 månder og med mye høyere doser. da hadde jeg en den lange nedtrapingspøanen. Jeg lurer på om jeg bare kan bråslutte på denne dosen jeg har fått en uke, vet ikke om jeg blir å måtte ta det noe lenger eller ikke. Og hvordan blir det da evt? Jeg er bare livredd helt grusomme abstinenser da jeg prøvde å brå slutte helt sist da smartere forsvant..
redd sykehuset bare tar de brått av meg fordi jeg ikke har då mye smerter lenger så da trenger jeg ikke. Min erfaring er at de har ikke så mye peiling og det er egt bare jeg som har googlet meg frem til ting. Men kom ikke frem til noe nå

kvinne/jente |
23 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner (samt seponering av disse), må vi dessverre be deg ta opp dette med helsepersonellet som behandler deg. Det blir en type medisinsk rådgivning vi ikke kan gi.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.