Eg røyker hasj, er det bra eller dårlig?

Eg røyker hasj, er det bra eller dårli?

annet |
12 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Om det er «bra eller dårlig» å røyke hasj, finnes det ikke nødvendigvis noe helt klart svar på. Det kommer helt an på. Dette handler f.eks. om hvem som bruker, hvor mye som brukes, hvorfor og hvordan det brukes, og hvilke konsekvenser som eventuelt kommer ut av bruken – for å nevne noe. Men siden du oppgir at du er 12 år gammel, tenker vi at du helt klart bør holde deg unna hasjrøyking. Som ungdom er du generelt mer utsatt for mulige skadevirkninger av rusbruk sammenlignet med de som er litt eldre.

Du er velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon om du vil snakke nærmere om din situasjon. Det er helt anonymt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!