Hvorfor jeg blir kvitt utmattethet og får energi når jeg tar en Imovane?

Hei.
Jeg lurer på hvorfor jeg blir kvitt utmattethet og får energi når jeg tar en Imovane, isteden for å bli trøtt og sovne?

kvinne/jente |
56 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Effekten av rusmidler/legemidler vil påvirkes av en rekke faktorer, slik som stoffets egenskaper, dosering, tidligere erfaring med stoffet, forventninger, personlighet, og andre aspekter knyttet til menneskets fyisologi og psykologi. Det kan tenkes at du opplever ruseffekt og/eller andre virkninger enn det medikamentet er ment å gi dersom du f.eks. ikke tar legemiddelet som forskrevet. Altså, om du tar Imovane til tider på døgnet der du ikke skal ta det, og/eller dersom du bruker Imovane i kombinasjon med legemidler som interagerer med hverandre.

Det er dessverre vanskelig for oss å si akkurat hvorfor du opplever disse effektene av Imovane. Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og vi kjenner heller ikke til din kliniske tilstand. For å få en mer presis vurdering knyttet til dette, kan det derfor være greit å ta kontakt med en lege. Alternativt kan du ta kontakt med et apotek/farmasøyt, og be om en vurdering der.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.