Hva gjør en skole etter et selvmordsforsøk?

hei, jeg lurte på om hva en skole gjør etter en elev har forsøkt selvmord (men personen blir ikke innlagt) hva skjer da? blir de snakket til? blir det møte med foreldrene? hva skjer med skolen? hva skjer om du forteller en lærer at du har planer om selvmord om kort tid?

mann/gutt |
15 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi er en tjeneste som svarer på spørsmål om rusmidler. Selvmord og psykisk helse er vi altså ikke eksperter på.

Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men om dette gjelder deg selv eller noen du kjenner håper vi du vil snakke med noen om det. Du kan snakke med helsesykepleier på skolen, HFU eller en annen voksen du stoler på. Vil du heller snakke med noen anonymt på nett kan du chatte, eller ringe til Kors på halsen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.