Eg og ein kamerat har hatt eit bomskudd kver med amf med urenheter. Kva kan me gjera?

Eg og ein kamerat har hatt eit bomskudd kver med amf med urenheter. Dette er 1-2 veker sidan, og kulen er ikkje forsvunne. Kan ein fjerna pusset sjøl med ei kanyle, f.e x.? Me vurderer og lege. Kva kan me gjera?

mann/gutt |
40 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og kan således ikke komme med råd eller veiledning knyttet til denne type behandling.

Det beste vil nok være, som du er inne på, å ta kontakt med en lege – spesielt ettersom dette er en tilstand som enda ikke har blitt bedre av seg selv.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen