Hvordan påvirker rusmidler signalsystemet i kroppen vår?

Hvordan påvirker rusmidler signal systemet i kroppen vår?

kvinne/jente |
15 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en skoleoppgave!

Vi anbefaler deg vår artikkel som heter Hvordan påvirker rusmidler nervesystemet og hormonsystemet? Denne gir en generell info om hormoner og nerver, og lenke til info om dette. Den sier også litt om hvordan rusmidler påvirker hjernens signalstoffer på ulike måter, og hvordan hormoner kan bli påvirket av endringer i nervesystemet over tid.

Du burde også kikke på en artikkel på Ung.no som heter Hvorfor blir du avhengig? Denne forklarer mer om hvordan rusmidler påvirker signalstoffer i hjernen, og sier noe om hvordan dette kan føre til avhengighet.

Lykke til med oppgaven!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen