Hvor lenge holder en urinprøve seg i kjøleskap?

Jeg mistenker at sønnen min har røykt hasj. Fikk han til å ta en urinprøve. Har bestilt tester i posten. Hvor lenge holder en urinprøve seg i kjøleskap? Kan en teste urinen et par dager etter at den er tatt?

annet |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hvis urinen er satt direkte i kjøleskapet og er i beholder med lokk, vil den kunne holde seg i flere dager. Noen ganger kan urin som skal brukes til å påvise THC-syre ha holdbarhet i en uke og enda lengre, men dette kan vi ikke garantere i ditt tilfelle. Vi er derimot sikre på at du kan teste urinen et par dager etter den er tatt og få et resultat på om det har vært inntatt cannabis eller ikke – så fremt den har vært oppbevart i kjøleskap.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.