Svar på rustest

Hei! Ang. svar på rustester; det står «utgår» i alle felt. Betyr det negativ eller hvordan skal jeg tolke dette?

kvinne/jente |
26 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er vanskelig å si hvorfor det står «utgår» i feltene på din rus test. Derfor blir det ren tolkning/gjetning fra vår side. Det kan bety at et stoff har utelukket noe annet, eller at det ikke er blitt testet for det aktuelle stoffet.

Uansett kan det være lurt å ringe til laboratoriet som har utført testen for et mer presist og utfyllende svar.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen