Hvor lenge varer abstinenser fra Reltebon?

Hvor lenge går det før abstinensplagene forsvinner?Har brukt reltebon depot 5mg to gang om dag i en måned.

kvinne/jente |
68 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder spørsmål om vanlig bruk av medisiner, blir dette en type helsefaglig veiledning vi ikke egentlig kan gi. Sånn sett kan vi bare si noe helt generelt om dette.

Hvor lenge abstinenser vedvarer, er noe som vil kunne variere en del fra person til person. Dette kommer f.eks. an på om du har trappet ned eller sluttet brått, din generelle helsetilstand og mer. Men når det gjelder oksykodon (virkestoffet i Reltebon depot), er abstinenser sjelden veldig langvarige. Mange vil merke en betydelig bedring innen omtrent en uke etter seponering, selv om en viss grad av abstinens noen ganger kan vare noe lengre enn som så. Du har brukt medisinen over en forholdsvis kort periode, noe som i prinsippet gir grunn til å forvente at dette ikke blir veldig langvarig.

Uansett: dersom du skulle oppleve at abstinensene blir veldig langvarige eller plagsomme, kan du vurdere å snakke med legen for råd.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.