Jeg har nylig fått Truxal av legen for å dempe angst

Jeg har nylig fått truxal av legen for å dempe angst. Jeg søkte på nettet for å se om det kunne hjelpe på depresjon også men så kom det opp at det sto på pakningen at en bivirkning kan være plutslig død. Jeg ble veldig redd og har lyst å slutte med alle mwdisiner:((

kvinne/jente |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi i RUSinfo gir ikke informasjon vedrørende ordinære legemidler og/eller medisinsk behandling. Dersom du har spørsmål knyttet til bruk av Truxal, kan det være lurt å snakke med den legen som har skrevet ut resept til deg slik at du kan få god og riktig informasjon om hvordan medikamentet er ment å virke på deg. Kanskje kan du da også få litt veiledning om virkninger og bivirkninger av medisiner generelt slik at du slipper å bekymre deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.