Jeg har nylig fått Truxal av legen for å dempe angst

Jeg har nylig fått truxal av legen for å dempe angst. Jeg søkte på nettet for å se om det kunne hjelpe på depresjon også men så kom det opp at det sto på pakningen at en bivirkning kan være plutslig død. Jeg ble veldig redd og har lyst å slutte med alle mwdisiner:((

kvinne/jente |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo gir ikke informasjon vedrørende ordinære legemidler og/eller medisinsk behandling. Dersom du har spørsmål knyttet til bruk av Truxal, kan det være lurt å snakke med den legen som har skrevet ut resept til deg slik at du kan få god og riktig informasjon om hvordan medikamentet er ment å virke på deg. Kanskje kan du da også få litt veiledning om virkninger og bivirkninger av medisiner generelt slik at du slipper å bekymre deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen