Hvor mange timer varer rusen til Lyrica (pregabalin)?

Hei jeg har en naturfagsoppgave på skolen som handler om rus. Der snakket vi blant annet om varigheten på ulike rusmidler som lyrica. Så mitt spørsmål er da, hvor mange timer varer rusen (sånn ca) når man tar lyrica (pregablin)?

kvinne/jente |
23 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvor lenge rusvirkningen av Lyrica varer er avhengig av forskjellige faktorer. For eksempel er det vesentlig hvor høye doser som blir brukt, om det inntas andre stoffer i tillegg til Lyrica, og hvordan brukerens generelle helsetilstand forholder seg. Generelt er halveringstid av Lyrica beregnet til 6,3 timer og rusen varer omtrent like lenge. I tilfeller der det brukes store mengder pregabalin eller man f. eks blander det med andre rusmidler, kan rusopplevelsens varighet endres.

Se gjerne på vår nettside om Lyrica for mer informasjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.