Er det farlig å ta 18 ibux 200 mg?

er det farlig å ta 18 ibux 200 mg?

kvinne/jente |
42 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hvor mye Ibux som er farlig kan variere mye fra person til person, vi kan derfor ikke gi deg noe klart svar på dette utover at det alltid innebærer risiko å bruke legemidler annerledes enn det som anbefales i pakningsvedlegg eller som er avtalt med lege; Ibux pakningsvedlegg

Hvis du er bekymret for at du eller noen du kjenner har tatt for mye Ibux anbefaler vi deg å ta kontakt med Giftinformasjonen 22 59 13 00.

Om det er slik at du eller noen du kjenner vurderer å ta mange Ibux for å dø, så håper vi at dere heller klarer å prate med noen dere stoler på om det som er vondt og vanskelig. Det er alltid mulig å få hjelp. Det er også mulig å kontakte mental helse eller kirkens SOS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.