Hvor lenge varer virkning av Sobril?

Hvor lenge vare virkning av sobril?

kvinne/jente |
62 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Eksakt virketid av Sobril er avhengig av forskjellige faktorer som for eksempel hvor stor var dosen, hva er toleransen din på stoffet, din kroppsvekt, inntak av andre stoffer samtidig, kosthold og din allmenntilstand. Derfor er det vanskelig å beregne eksakt hvor lenge den effekten vil vare.

Imidlertid kan vi nevne omtrentlig virketid, slik den er gitt av produsenten. I følge felleskatalogen tar det 1- 2 timer før virkningen kommer (tabletter). Maksimal virkning er 2-4 timer etter inntak, og virkningen varer i ca åtte timer (eller mer). Omtrent 10-15 timer etter inntaket er virkningen halvparten så sterk som på sitt maksimale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.