Hvor lenge varer virkning av Sobril?

Hvor lenge vare virkning av sobril?

kvinne/jente |
62 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Eksakt virketid av Sobril er avhengig av forskjellige faktorer som for eksempel hvor stor var dosen, hva er toleransen din på stoffet, din kroppsvekt, inntak av andre stoffer samtidig, kosthold og din allmenntilstand. Derfor er det vanskelig å beregne eksakt hvor lenge den effekten vil vare.

Imidlertid kan vi nevne omtrentlig virketid, slik den er gitt av produsenten. I følge felleskatalogen tar det 1- 2 timer før virkningen kommer (tabletter). Maksimal virkning er 2-4 timer etter inntak, og virkningen varer i ca åtte timer (eller mer). Omtrent 10-15 timer etter inntaket er virkningen halvparten så sterk som på sitt maksimale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen