Kan man bli straffet hvis man har kokain i blodet, og man måtte ta blodprøve i forhold til en anmeldelse?

Kan man bli straffet hvis man har kokain i blodet, og man måtte ta blodprøve i forhold til en anmeldelse

kvinne/jente |
21 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det blir litt vanskelig å svare på dette på generelt grunnlag, uten å kjenne omstendighetene – men ja, i prinsippet risikerer du å kunne bli straffet for bruk av kokain dersom politiet finner dette i din blodprøve. Kokain kan vanligvis spores i opptil et døgn etter inntak i blod, ofte også kortere enn dette.

Det kan være verdt et forsøk å kontakte en advokat/jurist for å drøfte dette nærmere, evt. prøve å kontakte politiet anonymt og høre om hvordan deres praksis er i slike tilfeller.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen