Hjelp jeg blir presset til å drekka på påskeaften

Hei,hjelp jeg blir presset til å drekka på påskeaften,noe jeg ikke vill,jeg ønsker ikke å skuffe dem,hva skal jeg gjøre,hje-lpp…….

mann/gutt |
41 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Nå er jo påskeaften over, men vi svarer likevel i tilfelle du får nytte av det i en annen anledning.

Vi vet ikke så mye om situasjonen, men du kan så klart velge selv om du vil drikke alkohol eller ikke. Dersom dette er folk du er nær er det kanskje en mulighet å fortelle dem på forhånd at du opplever det som et press? De fleste respekterer nok dette så lenge du sier hva du tenker om saken. Gjør de ikke det kan du vurdere om du skal være sammen med dem i settinger hvor dette oppstår, eller evt. komme med en annen unnskyldning for hvorfor du ikke kan/vil drikke. Dette er helt opp til deg, men som regel er det greieste å være ærlig på at det rett og slett ikke er noe du har lyst til.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.