Hvor i Oslo kan man teste virkestoffer i narkotika?

Så på nrk nyheter at det er et sted i Oslo der man kan teste virkestoffer i narkotika. Det ble bla sagt at det er testet mdma som viser seg å være noe helt annet, enda virkningen ble gjenkjent som mdma. Det ble sagt at disse stoffene kunne være veldig farlige men ikke noe mer om hvilke stoffer dette var. Vet dere noe mer om dette? Hvilke farlige stoffer er det snakk om?
Har søkt for å finne ut mer om dette stedet, men kommer ikke opp noen treff.
Vet dere hvor dette stedet er?
hilsen bekymret mamma

kvinne/jente |
48 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Egentlig kan det være snakk om mange forskjellige substanser og vi kan ikke være sikker på hvilken det var snakk om. Beskrivelsen passer til PMMA, men kan det være også snakk om andre såkalte «nye psykoaktive stoffer», som for eksempel 2C-B, Bromo Dragonfly, 4-FA (les mer om denne under fluoramfetamin her) eller andre.

Se gjerne på Rusopplysningen sin nettside for detaljert informasjon om rusmiddelanalysetjenesten.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.