Legen min er i pensjonsalder, slutter jul 2022

Legen min er i pensjonsalder slutter jul 2022. Mistet Psykriater samme grunn 1 mnd siden og nå mistet jeg min nevrolog ( han gikk over i Videre utdanning). Så har /holder på å miste alle. De som jeg har hatt min litt til. Hva gjør jeg nå? Jeg er utd sykepleier men er krigsveteran og ufør 48 år. Bruker. Rivotril + 2 andre mot epilepsi. Og. Tramadol/pforte og stesolid 100 av hver pr mnd. . nå har jeg panikk. Jeg har en venn i Nederland som kan hjelpe. Da. Han Vet hvor styggt det norske smerte og beroligende markedet er hos leger. ( De tenker på sin egen autorisasjon). Noe som er feil. Jeg. Kommer til å gå og bruke. Legen til han går av med pensjon bruke argumenter mistet nevrolog. ( Får ny. Men har ikke noe garanti for de følger samme regime). Så mistet jeg en jeg FAKTISK SAVNET. MIN PSYKRIATER. HAN ER MIN FASTLEGE SKAFFE NY. OG JEG KOMMER TIL Å GÅ OG REPITERE MEG SELV HVER 3 UKE. OG HAR KRAV HAR OFFRET MEG FOR KONGE . FOLK OG FEDRELAND. SÅ. SKAL HA EN OVERSIKT + De 500 sidene fra før. Der det står hva jeg bruker og at jeg er Aldri påvirket noen gang. Osv. Dette trenger ny lege. + Icdn kodene.

mann/gutt |
48 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en veldig vanskelig situasjon å være i. I tilfeller av problemer med helsevesenet, vil vi råde deg til å ta kontakt med f.eks. Pasientombudet eller Pasientforeningen. Dette er steder som kan gi deg hjelp og veiledning som pasient i helsevesenet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.