Hvor er kokain mest vanlig?

Hei! Eg skal ha eit skuleprosjekt og lurer på: kor er kokain mest vanleg?

12 år |

  Rusinfo svarer:

Det er uklart hva du mener med ditt spørsmål, altså om det dreier seg om geografisk område (Norge eller verden), eller om du mener hvor/ i hvilke typer miljøer kokainbruk er mest utbredt. For å skrive en god skoleoppgave kan det være lurt å lage en mer konkret problemstilling. På våre hjemmesider kan du lese mer om hvordan å skrive en god skoleoppgave som omhandler rus/rusmidler. 

Du kan følge lenken til våre hjemmesider for å lese mer om kokain, og du kan lese artikkelen Narkotikabruk i Norge på Folkehelseinstituttet sine hjemmesider.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.