Hvor er kokain mest vanlig?

Hei! Eg skal ha eit skuleprosjekt og lurer på: kor er kokain mest vanleg?

12 år |

  Rusinfo svarer:

Det er uklart hva du mener med ditt spørsmål, altså om det dreier seg om geografisk område (Norge eller verden), eller om du mener hvor/ i hvilke typer miljøer kokainbruk er mest utbredt. For å skrive en god skoleoppgave kan det være lurt å lage en mer konkret problemstilling. På våre hjemmesider kan du lese mer om hvordan å skrive en god skoleoppgave som omhandler rus/rusmidler. 

Du kan følge lenken til våre hjemmesider for å lese mer om kokain, og du kan lese artikkelen Narkotikabruk i Norge på Folkehelseinstituttet sine hjemmesider.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen