Dersom jeg ikke får sove etter å ha drukket noe (f.eks 4 enheter), kan jeg likevel ta stilnoct?

Jeg sliter med insomi i tilknytning til en livskrise, og tar 10 mg stilnoct for å få sove. Dette fungerer bra. Jeg skal delta på et arrangementet til helgen hvor det blir servert alkohol. Dersom jeg ikke får sove etter å ha drukket noe (f.eks 4 enheter), kan jeg likevel ta stilnoct? Vil helst «leve som normalt», men er livredd for å ikke sovne…. Bruker ingen andre rusmidler eller medisiner og er fysisk frisk.

kvinne/jente |
40 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Du bør helst unngå å kombinere alkohol og Stilnoct, da disse kan forsterke effekten av hverandre.

Vi anbefaler deg at du tar kontakt med din lege for å avklare dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.