Jeg bruker metadon og lurer på om jeg blir ruset eller dårlig hvis jeg skyter oxy?

Jeg bruker metadon og lurer på om jeg blir ruset viss jeg skyter oxy eller dårlig

mann/gutt |
47 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vanlige bivirkninger ved bruk av opioider er blant annet kvalme, så det er ikke usannsynlig at du kan bli kvalm/dårlig dersom du kombinerer disse to opioidene. Samtidig er det vanskelig å si noe sikkert om hvilken effekt du vil oppnå ved å blande disse preparatene, ettersom det avhenger av flere individuelle faktorer.

Det er også viktig å være klar over at samtidig bruk av flere opioider (som Oksykodon og Metadon) øker risikoen for uforutsette reaksjoner, som f.eks. pustestans.

Dersom du ønsker mer nøyaktig informasjon vedrørende dette, kan det være lurt å snakke med en lege som kjenner til din kliniske tilstand. Stasjonen i Stavanger har helsetilbud for rusavhengige som kanskje også kan være aktuelt for deg.

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.