Pling i ørene etter å ha tatt kokain. Burde jeg dra til lege?

tok kokain, hadde ikke sovet mye de siste nettene også satt jeg fast i tid aktig med ett pling i ørene. leste det var focal seizure varte kanskje 2-3 sekunder. er 3 dager siden bør jeg dra til legen

mann/gutt |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Bruk av kokain kan føre til en rekke bivirkninger, og i kombinasjon med lite søvn er det ikke uvanlig at man opplever perseptuelle endringer/forstyrrelser. Som følge av kokainens stimulerende egenskaper vil mange også kunne oppleve et endret fokus, som f.eks. at man er mer oppmerksom på lyden av egne hjerteslag eller andre stimuli/lyder. Dette kan altså være mulige forklaringer på dine opplevelser. Det kan også være snakk om en form for tinnitus.

Når det er sagt, så kan vi ikke gi noen garantier for hva som er den underliggende årsaken til de symptomene du beskriver. Dersom du fortsatt plages av dette kan det nok være fint å snakke med en lege som kan undersøke deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.