Hva slags virkninger har hasj, Cannabis og marihuana?

Hva slags virkninger har Hasj, Cannabis og Mariuhana?
Vi bare lurte

mann/gutt |

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Inntak av cannabis (inkl. marihuana og hasj)  kan gi en mild til betydelig endret bevissthetstilstand. Brukere rapporterer om glede, avslapning, forsterkede sanseinntrykk og endret tidsoppfatning. Mild cannabisrus gir normalt en følelse av tilfredshet og kroppslig velbehag. Ved høyt inntak er det vanlig å få økt hjerterytme. Noen kan dessuten oppleve svimmelhet, kvalme, angst, panikkanfall, sansebedrag og paranoia.

Hvis dere lurer på mer omkring cannabis, marihuana og hasj, kan dere lese mer i vår brosjyre om cannabis. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.