Hvor store doser må jeg ta for å dø?

Hvor mye tramadol og voval og apodorm og ent ibux og brtsblokkere må jeg ta for å dø .

52 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi oppgir ikke hvor mange tabletter, eller hva slags medisiner, som kan gi dødelig dose. Det er fordi det er svært individuelt, og fordi vi ikke ønsker at du skal dø.

Det vi derimot vet er at høye doser legemidler kan gi akutte skader, koma kan oppstå, og andre organer kan bli skadet som følge av det.

Du skriver ikke noe om årsaken til at du lurer på hvas om er dødelig dose, men hvis det er slik at du har det så vondt, fysisk og/eller psykisk håper vi at du klarer å snakke med noen om det, heller enn at du skader deg selv. Hvis du ikke klarer eller ønsker å snakke med noen du kjenner kan du ringe eller chatte med Kirkens SOS som er døgnåpne på telefon 22 40 00 40. Mental helse er også et sted du kan snakke med noen, de treffes på telefon 116 123

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.