Kan man ta tramadol 50mg sammen med paralgin forte?

Kan man ta tramadol 50mg sammen med paralgin forte?

mann/gutt |
59 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke veiledning omkring vanlig bruk av medisiner. Derfor må vi be deg om å ta opp dette med legen som har skrevet de ut til deg.

Generelt kan vi si at bruk av flere opioider samtidig potensielt kan være risikabelt i noen tilfeller – dette blir riktignok et spørsmål om mengde og din toleranse.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen