Farlig å kombinere speed med fleinsopp?

Farlig å kombinere speed med fleinsopp? Jeg tok en ganske stor dose flein, og ruseffekten var helt herlig. Men kjenner jeg på en måte lander nå. Og føler meg deppa. Er det farlig at jeg tar speed nå? For å komme ovenpå igjen, selvom jeg ikke vet om fleinsopp trippen er helt over. Men kan det ha noen dårlige bivirkninger eller være farlig å kombinere de 2?

kvinne/jente |
23 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Først og fremst må vi si at vi er ikke en akutt tjeneste. Det kan ta kan ta flere dager å få svar. Derfor, hvis du har noen akutt bekymring anbefaler vi at du kontakter akutt-tjenester som legevakt (tel. 116117) eller Giftinformasjonen (tel. 22 59 13 00). Begge er døgnåpne.

Når det gjelder amfetamin og fleinsopp, er det lite kunnskap om spesifikke effekter og risikoer ved denne kombinasjonen. Men begge stoffene kan i seg selv være skadelige. Ved blandingsbruk utsetter du deg alltid for uforutsigbare virkninger.

Fleinsopp i store doser kan forårsake et sterkt psykisk ubehag (for eksempel angst, paranoia, ubehagelige hallusinasjoner) og emosjonelle tilstander koblet til denne opplevelsen kan vedvare, også etter slutten av en aktiv «trip» (for eksempel at du nå føler deg deppa). Hvis man da bruker amfetamin, kan disse tilstandene bli forsterket og føre til ubehagelige psykiske tilstander. Fleinsopp er ikke kjent for å være fysiologisk giftig, men amfetamin er ganske giftig og ved kombinering av begge to kan både psykisk og fysisk ubehag bli forsterket.

Det er vanskelig å vurdere om blandingen kan være livsfarlig, det er avhengig av mengde inntak av begge stoffer, og av en rekke individuelle faktorer.

Se gjerne på nettsiden vår, hvor kan du lese både om bivirkninger, overdose og forgiftning på amfetamin og fleinsopp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.