Jeg tok dop for 3 dager siden. Hva kan jeg gjøre for å lindre disse plagene?

Hei!
Jeg tok dop for 3 dager siden. Jeg tok to mdma, syre på 125 ug og en joint med hasj. Dette var første gangen jeg tok syre. Nå merker jeg at kroppen min henger litt etter og jeg har konstant hodepine. Plutselig blir kroppen min tung og jeg er helt tom i hodet. Jeg føler meg veldig paranoid og har veldig klare drømmen, noe jeg ikke hadde før. Jeg er fysisk svekket og kroppen verker konstant. Er det en sjanse for at jeg ender opp med en psykotisk episode? Har det noe å si at jeg har jobbet natt de siste dagene? Jeg har ikke tatt noe rusmidler siden da og tenkte å ikke ta det noe annet enn hasj nå framover (om en uke eller to). Jeg har aldri opplevd noe liknende før, så jeg er bekymret. Hva kan jeg gjøre for å lindre disse plagene? Evt. hvor lenge vil jeg være slik?

kvinne/jente |
21 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det du beskriver er en ganske normal reaksjon etter en slik påkjenning. Det å være uggen, kvalm, tom for energi osv. er helt typiske symptomer på en «nedtur».

Det er nok ikke noe du kan gjøre for å stoppe dette med en gang, men forsøk å gi kroppen din hvile, spise noe og ellers leve som normalt. De fleste føler seg bedre etter noen dager. Om du ikke skulle føle deg noe bedre etter noen dager, anbefaler vi at du oppsøker lege eller legevakt.

Du kan lese mer på vår hjemmeside om virkninger og bivirkninger av LSD, MDMA og cannabis her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.