Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg tok dop for 3 dager siden. Hva kan jeg gjøre for å lindre disse plagene?

Hei!
Jeg tok dop for 3 dager siden. Jeg tok to mdma, syre på 125 ug og en joint med hasj. Dette var første gangen jeg tok syre. Nå merker jeg at kroppen min henger litt etter og jeg har konstant hodepine. Plutselig blir kroppen min tung og jeg er helt tom i hodet. Jeg føler meg veldig paranoid og har veldig klare drømmen, noe jeg ikke hadde før. Jeg er fysisk svekket og kroppen verker konstant. Er det en sjanse for at jeg ender opp med en psykotisk episode? Har det noe å si at jeg har jobbet natt de siste dagene? Jeg har ikke tatt noe rusmidler siden da og tenkte å ikke ta det noe annet enn hasj nå framover (om en uke eller to). Jeg har aldri opplevd noe liknende før, så jeg er bekymret. Hva kan jeg gjøre for å lindre disse plagene? Evt. hvor lenge vil jeg være slik?

kvinne/jente |
21 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det du beskriver er en ganske normal reaksjon etter en slik påkjenning. Det å være uggen, kvalm, tom for energi osv. er helt typiske symptomer på en «nedtur».

Det er nok ikke noe du kan gjøre for å stoppe dette med en gang, men forsøk å gi kroppen din hvile, spise noe og ellers leve som normalt. De fleste føler seg bedre etter noen dager. Om du ikke skulle føle deg noe bedre etter noen dager, anbefaler vi at du oppsøker lege eller legevakt.

Du kan lese mer på vår hjemmeside om virkninger og bivirkninger av LSD, MDMA og cannabis her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.