Zopiclone 7,5mg og Sobril 15mg samme dag. 10 dager i strekk

Zopiclone 7,5mg og Sobril 15mg samme dag. 10 dager i strekk

mann/gutt |
63 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er litt uklart for oss hva du egentlig spør om her – du er velkommen til å sende inn spørsmålet på nytt, med litt mer utfyllende informasjon.

For øvrig, dersom dette gjelder vanlig bruk av medisin, vil vi oppfordre deg til å ta opp dette med legen som skriver dem ut.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen