Kan jeg kjøre korte turer med bil?

Kan jeg kjøre korte turer3 km med bil ?

mann/gutt |
78 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi regner med at du spør om dette enten fordi du bruker et bestemt legemiddel/rusmiddel, eller fordi du har en historikk med dette. Men så lenge vi ikke vet konkret hva du bruker, eller hva som er situasjonen din generelt, kan vi umulig gi deg et konkret svar. Dersom dette gjelder medisiner du får fra legen, skal legen kunne informere om hvilke regler som gjelder for deg.

Du er velkommen til å skrive inn på nytt med litt mer utfyllende informasjon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!