Hvor farlig er det å spise 90 50mg Sertralin?

Hei. Hvor farlig er det med å spise 90 50mg sertralin bluefish? spiste 27 engang da jeg var ekstra deprimert fikk bare ubehagelig mage

kvinne/jente |
35 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke veiledning på hvilke rus- og legemidler som kan eller ikke kan gi overdose, hvor mye som eventuelt må til, og hvordan en eventuell overdose vil utarte seg. Håper på forståelse for dette.

Videre har vi ikke egentlig så veldig god greie på antidepressiva, siden dette ikke er et rusmiddel.

Men generelt vil vi alltid oppfordre deg til å bruke medisiner slik de er foreskrevet – delvis for best mulig utbytte av behandlingen, og delvis for å unngå bivirkninger og potensielle forgiftninger. Dersom du ikke opplever tilstrekkelig god effekt av behandlingen, anbefaler vi å diskutere dette med den som skriver ut medisinen.

Nå vet ikke vi hvorfor du spør om dette – men hvis det er sånn at du er inne i en vanskelig periode, og vurderer å ta en overdose, så vil vi heller oppfordre deg til å snakke med noen som kan hjelpe deg. Det finnes god hjelp å få! Tipser om denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, om ulike tilbud samt hvordan du kommer i kontakt med disse.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.