Kan bruk av marihuana gi mindre sexlyst?

Kan marihuana gir mindre sex lyst på menn og at han har vanskelig å hold Erosjon lenge ?

mann/gutt |
31 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Bruk av cannabis kan i enkelte tilfeller føre til nedsatt sexlyst, og det kan gjøre det vanskeligere for menn å få eller vedlikeholde en ereksjon. Dette er allikevel ikke tilfelle for alle, og enkelte vil oppleve at bruk av cannabis  fører til økt sexlyst og tilhørende økt velbehag i forbindelse med den seksuelle handlingen.

Det er noe uklart hva som er bakgrunnen for denne forskjellen, men man kan anta at det i hovedsak dreier seg om hvordan cannabisbruk påvirker det enkelte individet. For noen vil cannabisbruk føre til en følelse av velbehag og avslappethet, mens for andre kan det føre til økt angst og indre uro. En annen faktor som kan påvirke sexlysten, er hvor mye cannabis som er inntatt. Dersom man inntar store mengder cannabis, vil dette kunne føre til at konsentrasjonen og koordinasjonen blir så svekket at det blir vanskelig å ha sex.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.