Hvor vanskelig kan det være å fikse HAP-appen?

Det er bare helt latterlig at dere reklamerer for en app som skal hjelpe, men bare ødelegger alt fordi den faen ikke virker! Hvor jævla vanskelig kan det være å få fikset den hælvetes appen så man kan få den hjelpen dere sier man skal få der? Hælvetes amatører

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det viser seg at det faktisk er ganske vanskelig å fikse problemet med HAP-appen.

Det ligger en feil i appen som gjør at den krasjer med nye oppdateringer i iOS. Feilen er så stor at det krever avtale med eksternt firma som skal lage en helt ny oppgradering av den. Sånn sett kan du si at vi er amatører, siden dette ikke er noe vi kan gjøre selv.

Det som er sikkert er at appen vil komme i ny versjon, men vi vet dessverre fortsatt ikke når. Vi skjønner at HAP-appen er viktig for mange, og at det er frustrerende at dette tar tid.

Grunnen til at vi fortsatt viser at HAP-appen finnes, er at den fungerer på Android. Det gjør den for så vidt også på eldre versjoner av iOS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen