Kommer bivirkningene til å forsvinne av seg selv snart?

Hei jeg har vært så uheldig å komt borti kokain noe som jeg aldri i livet kommer til å ta igjen. Jeg tok det flere ganger i løpet av dagen og kvelden og når jeg skulle legge meg hadde jeg høy hjertebank, puls, kaldsvette og litt vondt i hodet. Nå er jeg litt mer en 24 t etter inntaket og føler meg LITT bedre. Jeg lurer på om dette kommer til å forsvinne av seg selv snart?

mann/gutt |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det du beskriver er helt normale reaksjoner etter å ha tatt kokain. Du spør oss om dette vil forsvinne av seg selv snart, og svaret på det er ja. Du trenger ikke å gjøre noe for at det skal gå bort, men hvis du har spist og sovet dårlig( som mange gjør etter inntak av kokain), kan det være lurt å få i seg litt mat og sove litt så snart du klarer.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.