Kommer bivirkningene til å forsvinne av seg selv snart?

Hei jeg har vært så uheldig å komt borti kokain noe som jeg aldri i livet kommer til å ta igjen. Jeg tok det flere ganger i løpet av dagen og kvelden og når jeg skulle legge meg hadde jeg høy hjertebank, puls, kaldsvette og litt vondt i hodet. Nå er jeg litt mer en 24 t etter inntaket og føler meg LITT bedre. Jeg lurer på om dette kommer til å forsvinne av seg selv snart?

mann/gutt |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det du beskriver er helt normale reaksjoner etter å ha tatt kokain. Du spør oss om dette vil forsvinne av seg selv snart, og svaret på det er ja. Du trenger ikke å gjøre noe for at det skal gå bort, men hvis du har spist og sovet dårlig( som mange gjør etter inntak av kokain), kan det være lurt å få i seg litt mat og sove litt så snart du klarer.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.