Kombinere Targiniq, Tramadol, Oxynorm, Vival og paractamol?

Hei. Jeg har til tider mye smerter og har fått div av legen de siste årene. Nå har jeg liggende både tramadol, oxynorm,targinq og vival. Det jeg lurer på om ved de verste toppene om det er trygt å ta 100mg Tramadol, 20mg oxynorm,10 mg vival og 10 mg targinq samt 1g Paracet samtidig. Har som sagt brukt mye smertestillende de siste årene. Men blir aldri helt smertefri. Ønsker sterkt å kjenne på det å være helt smertelindret. Tør ikke spørre lege da jeg er redd for de skal mistenke meg få ville ruse meg.

mann/gutt |
40 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi er ikke helsepersonell og har derfor ikke anledning til å gi råd om bruk av  legemidler, det er det foreskrivende lege som bør gjøre.

På generelt grunnlag kan vi si at det er ikke så helt lett å forutsi hvordan du vil reagere på kombinasjonen av Targiniq, Tramadol, Oxynorm, Vival og paractamol. Dette fordi blanding av forskjellige stoffer kan medføre uforutsigbare reaksjoner, og disse kan variere. Flere av legemidlene du nevner er dempende, og tatt sammen kan de forsterke hverandres effekt.

Hvis du ikke vil snakke med lege om det kan du kanskje kontakte Giftinformasjonen og spørre dem, eller du kan snakke med farmasøyt på apoteket.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.