Har 150 stk Zopiclona Qualigen 7,5 mg og Morphine Sulfate 10 mg / 5ml hvor farlig er denne dose?

Har 150 stk Zopiclona Qualigen 7,5 mg og Morphine Sulfate 10 mg / 5ml hvor farlig er denne dose ?

mann/gutt |
63 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Hvor farlig zopiklon og morfin er, kommer delvis an på hvor høy toleranse du har utviklet for disse stoffene. Men uansett er dette en større mengde enn anbefalt, og vi vil fraråde deg å innta denne kombinasjonen. Hvis du spør om dette fordi du planlegger å ta en overdose, vil vi heller oppfordre deg til å finne noen å snakke med, som kan hjelpe deg med å få det bedre. Det finnes god hjelp å få, så sant du ber om det. Vi anbefaler at du leser denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, som forklarer hva slags tilbud som finnes innen psykisk helsehjelp, samt hvordan du får innvilget dette. Ved akutt behov kan du kontakte ambulanse 113 eller legevakt 116 117.

Om du er usikker på hvordan du skal bruke medisinene dine på et trygg og korrekt måte, kan du ta opp dette med legen som skriver dem ut.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen