Har 150 stk Zopiclona Qualigen 7,5 mg og Morphine Sulfate 10 mg / 5ml hvor farlig er denne dose?

Har 150 stk Zopiclona Qualigen 7,5 mg og Morphine Sulfate 10 mg / 5ml hvor farlig er denne dose ?

mann/gutt |
63 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Hvor farlig zopiklon og morfin er, kommer delvis an på hvor høy toleranse du har utviklet for disse stoffene. Men uansett er dette en større mengde enn anbefalt, og vi vil fraråde deg å innta denne kombinasjonen. Hvis du spør om dette fordi du planlegger å ta en overdose, vil vi heller oppfordre deg til å finne noen å snakke med, som kan hjelpe deg med å få det bedre. Det finnes god hjelp å få, så sant du ber om det. Vi anbefaler at du leser denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, som forklarer hva slags tilbud som finnes innen psykisk helsehjelp, samt hvordan du får innvilget dette. Ved akutt behov kan du kontakte ambulanse 113 eller legevakt 116 117.

Om du er usikker på hvordan du skal bruke medisinene dine på et trygg og korrekt måte, kan du ta opp dette med legen som skriver dem ut.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag 5.12 stenger tjenesten kl 17.

Tirsdag 29.11 og tirsdag 6.12 er tjenesten stengt. Vi beklager eventuelle ulemper!

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!