Falsk positiv urinprøve på Stesolid?

Hvordan kan det påvises stesolid i kroppen min når jeg ikke har tatt det? Vet det høres dumt ut, men ble tatt i en tifeldig rustest på hjemmet jeg bor på(ikke narkomane) men for mennesker med psykiske lidelser og tar medisiner men stesolid tar jeg ikke fordi jeg tar bl.a xanax. Har aldri trengt noe beroligende for sykdommen min er ikke «der». Hvordan kan det ha havnet i kroppen min da? Prøver å kutte ut tabletter så dukker dette opp? Er nær ved å bli kastet ut herfra for ingen tror meg.

mann/gutt |
23 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke vite hvorfor din test var positiv for diazepam (virkestoffet i Stesolid). Hvis testen som er tatt er en screeningtest uten spesifikk analyse i etterkant kan det være at den ikke er nøyaktig nok til å klare å skille mellom ulike benzodiazepiner. Dermed kan muligens alprazolam fra Xanaxen du bruker ha slått ut?

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.