Hvilke psychedelic stoff vil ha lavest sjanse for å gi skader (mentalt), men samtidig få en god tur?

Hvis jeg skulle prøvd ett psychedelic stoff. Hvilke stoff vil ha lavest sjanse for å gi skader (mentalt), men samtidig få en god tur.

mann/gutt |
16 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Hallusinogene rusmidler forårsaker en endret bevissthetstilstand og virkelighetsoppfatning. Det vil derfor være en viss sjanse for negative psykiske konsekvenser slik som opplevelser av desorientering og forvirring samt følelser av frykt, panikk og angst, ved inntak av slike rusmidler. Det er vanskelig å si på forhånd hvordan du kommer til å reagere, og det er umulig for oss å vite hva du vil reagere dårlig på. Vi kan derfor ikke gi den brukerveiledningen du spør etter. Den tryggeste forhåndsregelen du kan ta, er derfor å ikke ta slike rusmidler.

Dersom det er slik at du allikevel kommer til å prøve, vil vi anbefale deg å ta lavest mulig dose da det vil minimere sjansen for negative opplevelser. Du kan lese mer om forhåndsregler for bruk av hallusinogener på våre hjemmesider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.