Hva skjer med kroppen hvis jeg tar steroider?

Hei, har trent en god stund nå og har vurdert å ta en kur med steroider av typen dianabol på 5 uker. Men det jeg lurer på er hva skjer med kroppen min etter det, vil testosteron nivået klare og bygge seg opp igjen? Og hva kan jeg se frem til hehe:)

mann/gutt |
18 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om doping faller dessverre utenfor vårt fagfelt. anbefaler deg å ta kontakt enten med dopingkontakten eller steroideprosjektet.

Du kan lese om virkninger og bivirkninger av anabole steroider på faktaark fra OUS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen