Burde jeg være redd for å bli stoppa på flyplassen?

Hei. Jeg var på fest her om dagen og var veldig full. Jeg hadde tatt en «linje» med kokain for første gang. Vil nesten ikke si at jeg fikk tatt en hel linja engang jeg blåste det meste bort, men fikk litt i meg. Jeg har lest meg opp om kokain og det er noe jeg aldri skal prøve igjen ettersom at det er så mye fælt rundt stoffet. Jeg skal reise tirsdag morgning og tok det fredag kveld. Burde jeg være redd for å bli stoppa på flyplassen?

mann/gutt |
17 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Nei, det er ikke noe å være redd for. Alt du fikk i deg er ute av kroppen i god tid. God tur hjem!

Så bra at du leser deg opp og tar et standpunkt. Har du noen spørsmål eller vil prate, er du alltid velkommen her, 100 % anonymt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.